unete-a-origen-solar

SOBRE NOSALTRES

Uneix-te a Origen Solar

Origen Solar neix per donar resposta al canvi climàtic, afavorint un nou model energètic que tingui cura del nostre planeta i de la nostra família.

El nostre objectiu és assessorar-te perquè el teu consum sigui eficient i provingui de la nostra major font d’energia, el Sol.

Volem ser el teu consultor energètic i t’oferim proximitat, professionalitat i el servei que et mereixes, de forma clara i senzilla.
T’explicarem els avantatges de l’energia renovable i l’estalvi que tindràs amb un estudi personalitzat del teu perfil de consum energètic i com fer-ho més eficient, i et proposarem canviar a una companyia que t’asseguri el subministrament d’energia verda garantida.

Perquè el primer pas abans de realitzar cap instal·lació és analitzar els hàbits de consum per oferir-te pautes i millores que et facin ser més eficient.

El nostre compromís social

Estem compromesos amb el medi ambient i l’economia social. Per això, destinem l’1% dels beneficis a lluitar a favor del medi ambient a través d’associacions sense ànim de lucre que tenen cura de les nostres comunitats, allà on vivim.

Perquè podem canviar el món, comença amb tu mateix!

Perquè és groc de sol, verd dels nostres boscos i blau del cel i del mar

Acompanya'ns en aquesta revolució de l'energia solar i descobriràs els seus grans beneficis, per a la família i el nostre planeta.
I no estem sols, comptem amb tu i milions de persones i empreses a tot el món que ja s'han unit a l'energia solar.

Verd, com t’estimo!

Consumeix la teva energia verda, una energia neta i inesgotable.
Sigues el propietari de la teva energia i comença a estalviar. A més, la teva companyia elèctrica et compensarà l'excedent, l'energia que et sobra, reduint la factura.

Una inversió intel·ligent

Perquè gaudiràs d'un estalvi combinat que t'ajudarà a compensar la inversió.
En 5 anys la instal·lació s'haurà finançat íntegrament entre ajudes i estalvi energètic. El 50% ho podràs bonificar a través de l'IBI i el 50% restant es compensarà amb l'estalvi de la teva factura d'energia. I a partir del 5è any, estalvia!

Estalvia fins a un 60% en la factura!

T’explicarem els avantatges de l’energia renovable i l’estalvi que tindràs amb un estudi personalitzat del teu perfil de consum energètic i com fer-ho més eficient.